WYSYŁKA GRATIS przy zamówieniu za min. 150zł
- Strefa klienta
- Koszyk (0)
-
Kategorie
- Anyż
- Bazylia
- Cebula prażona
- Cukier kokosowy
- Curry Indyjskie
- Cynamon
- Czarnuszka
- Czosnek
- Erytrytol
- Goździki
- Ksylitol
- Kurkuma
- Liście laurowe
- Lubczyk
- Majeranek
- Mieszanka przypraw
- Oregano
- Papryka mielona
- Pieprz
- Przyprawy do piernika i grzańca
- Shoarma mielona
- Soda oczyszczona
- Sól himalajska
- Witamina C
- Ziele angielskie
- Kardamon
- Cukier trzcinowy
- Nowości
- Blog/Przepisy
- Dostawa
- Płatności
- O nas
-
-
Kategorie
- Anyż
- Bazylia
- Cebula prażona
- Cukier kokosowy
- Curry Indyjskie
- Cynamon
- Czarnuszka
- Czosnek
- Erytrytol
- Goździki
- Ksylitol
- Kurkuma
- Liście laurowe
- Lubczyk
- Majeranek
- Mieszanka przypraw
- Oregano
- Papryka mielona
- Pieprz
- Przyprawy do piernika i grzańca
- Shoarma mielona
- Soda oczyszczona
- Sól himalajska
- Witamina C
- Ziele angielskie
- Kardamon
- Cukier trzcinowy
- Nowości
- Blog/Przepisy
- Dostawa
- Płatności
- O nas
-
-
Migdały całe blanszowane 0,5 kg
Opinie |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||||||||||||
Wysyłka w ciągu | 24 godziny | ||||||||||||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||||||||||||
Dostępność | Mało 8 szt. | ||||||||||||||||
Waga | 0.5 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5903999770044 |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
Migdał cały blanszowany
Migdały wykorzystywane jako bakalie to nasiona owoców migdałowca zwyczajnego. Charakteryzują się słodkim smakiem i najczęściej pochodzą z upraw, z których największe znajdują się dziś w krajach północnej Afryki, Europie Południowej oraz w Stanach Zjednoczonych. Obfitują w tłuszcz, witaminy i składniki mineralne. Migdały znajdują zastosowanie kulinarne jako dodatek do słodkich wypieków, ciast i deserów, jak również wykorzystywane są przemysłowo do produkcji balsamów, kremów i mleczek do pielęgnacji skóry.
Składnik |
Jednostka |
Wartość |
Energia kJ |
kJ/100g |
2566 |
Energia kcal |
Kcal/100g |
621 |
Tłuszcze |
g/100g |
52 |
W tym nasycone |
g/100g |
4,74 |
Węglowodany |
g/100g |
7,6 |
W tym cukry |
g/100g |
4,2 |
Błonnik |
g/100g |
12,9 |
Białko |
g/100g |
24,1 |
Sól |
g/100g |
0,035 |
- Nasze Bestsellery